måndag 3 februari 2014

Kan vi inte bara gifta oss?

Det är så sjukt mycket man ska planera till ett bröllop. Just nu velar vi mellan vilken bröllopsfotograf vi ska välja och vilka sånger vi vill ha på vigseln, något som är sjukt svårt eftersom vi inte har någon sång som är "vår sång" mer än "Bed of Roses" som vi egentligen bara valde för att vi tyckte att man skulle ha en sång, haha! Angående fotografen så har flera stycken hört av sig och alla har olika priser. Tjejen som hörde av sig igår hade både bra pris och bra bilder så hon står nog högst på listan just nu. Familj och vänner kommer förstås att fota men det vore kul att ha någon som är där enbart för att ta snygga bilder också!

Tja, vi får väl se hur det blir med det där. Vigseln kommer i alla fall att vara den 3/5, 15.00 i Gränna kyrka och är öppen för alla som vill komma. Själva festen kommer dock vara privat och ganska liten och lagom.

Förövrigt firar vi två år tillsammans idag. Vi firade det med mindre god mat på Jensens igår, bara för att Åtta glas tydligen hade stängt, haha! Första firandet i Februari, sen återstår Alla hjärtans dag & Daniels födelsedag.

I just love this man! <3<3


2 kommentarer: