fredag 6 februari 2015

Vårenkät

Jag har sett den här cirkulera på lite alla möjliga bloggar. Vad jag vet har jag inte blivit taggad (kan ju förstås ha missat det), men jag tänkte att jag kunde få svara på den ändå ;) So here we go!

1. Vilket vårtecken längtar du mest efter?
Åh jag vet inte. Sol och att det "luktar" vår helt enkelt, haha. Kunna gå på en lång vårpromenad utan att behöva ha min feta vinterjacka ;)

2. Ett annat säkert vårtecken är när bokrean startar i slutet av februari. Har du någon särskild bok som du hoppas ska finnas till fyndpris på årets rea?
Ingen specifik men däremot hoppas jag att det finns fler böcker där som jag kanske inte känner till så väl sedan innan. Det är dock inte särskilt troligt eftersom jag tycker att varenda bok de rear ut är böcker jag redan hört om och inte alls är så sugen på.. Men men, hoppas går ju!

3. Våren bjuder också på många nya böcker. Är det någon/några som du längtar extra mycket efter?
Jag har ärligt talat lite dålig koll just nu, men jag testläste nyligen Caroline Hurtigs manus "Tjurnatten" som är planerad att komma ut i bokform i april. Ska bli spännande att se hur den slutliga boken blir då jag tyckte väldigt mycket om manuset!

4. Finns det någon författare du önskar (men inte vet om det är aktuellt) ska komma med en ny bok/ uppföljare i vår eller senare under året?
Sofie Trinh Johansson. Jag vet ju att hon är på g med en bok men har för mig att den inte skulle komma förrän nästa (?) år, om jag inte minns fel. Är sugen på att få läsa mer av henne!

5. Många tycker det är roligt att uppdatera garderoben när våren kommer med t ex en ny jacka eller nya skor. Är du på jakt efter något särskilt vårplagg?
Skulle gärna vilja köpa lite fler toppar i ljusa färger. Men vi får väl se hur det blir. Kläder känns som det sista jag ska lägga pengar på det här året (även om det troligen blir en del ändå, haha) ^^

6. Finns det någon särskild debutant du ser fram extra mycket emot att läsa i vår, eller alternativt någon författare som för första gången översatts till svenska?
Inte vad jag kan komma på, haha. Så tråkigt svar får det bli ^^

7. Det kommer också många nya pocketböcker i vår. Är det några särskilda titlar du har väntat på ska komma i pocket?
Jag hatar pocket, så av den anledningen nej. Det är alldeles för liten och jobbig text att de aldrig blir utlästa. De bara står där i hyllan och samlar dam.

8. Sist men inte minst, det är ju inte vår än och även vintern har ju sina positiva sidor. Berätta vad du tycker är bäst med vintern!
Jag älskar när snön precis fallit och den täcker varenda träd. Så otroligt vackert! Sen tycker jag om julen, det är typ det bästa med vintern, haha.

2 kommentarer:

 1. Gullig du är! :-) Ska skicka ett ex till dig som tack för hjälpen när boken är klar :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi tack, ska bli kul att få se slutresultatet! :) kram!

   Radera