onsdag 13 maj 2015

Yo ho, yo ho ...

Det enda jag har tänkt på det senaste är pirater. Det var länge sedan jag var så uppslukad av en idé. Tror inte jag varit det sen jag kom på historien om Mellody. Jag tänker på det hela dagarna och drömmer om det på nätterna, tittar på filmer och tv-serier, otaliga bilder på Pinterest och lyssnar på musik som handlar om pirater och livet på sjön. Jisses. Saknas bara att jag skaffar mig en papegoja och ett skepp. Kan ta mig en tur på Vättern och finna det där omtalade sjömonstret!

Hur underbart det än är att vara såhär uppslukad av en ny idé så stör det mig också en hel del eftersom jag vill kunna fokusera på Mellodys historia. Jag återkommer ständigt till henne, men så fort jag är där så blir jag avbruten. Jolene kommer och knackar mig på axeln och frågar om jag inte vill dra på ett äventyr med henne istället och det vill jag ju så gärna.. Samtidigt som jag älskar Mellodys värld med alla fantastiska varelser och platser så älskar jag den värld som Jolene lever i. Har redan blivit förälskad i flera av karaktärerna, i synnerhet Jolenes pappa som är så go (även om han då är pirat och på sätt och vis rätt hemsk, men det var väl inget nytt att jag faller för de "hemska" karaktärerna?).

Åh, varför ska det vara så svårt att ta en sak i taget. Önskar att jag hade kunnat dela på mig. Att en del av mig kunde skriva ner Mellodys äventyr och en Jolenes. Kanske några fler bara för att få ännu mer gjort. Men det funkar ju inte riktigt så!

Nåja, vi får väl se vad som händer. Om det blir någon tvåa till hösten eller om det kanske blir både en piratbok och en fortsättning på Mellody Looh trilogin nästa år istället. Så länge som de blir bra spelar det väl egentligen ingen roll när de kommer ut, bara jag som så gärna vill få iväg dem ^^

Nu ska jag försöka bestämma mig för vem av dem jag ska följa med på äventyr ikväll innan jag ska sova. Oavsett vem jag väljer vet jag att det kommer bli spännande!


2 kommentarer:

  1. Oavsätt ser jag fram emot att läsa vad du än skriver (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, känns betryggande att höra! :)

      Radera